Versace jassen

Resultaat 1–90 van de 227 resultaten wordt getoond

Versace jas kopen?

Wil je een Versace jas kopen? Dan ben je zeker niet de enige. De naam Versace is onlosmakelijk verbonden met luxe en exclusiviteit. Het Italiaanse modehuis, opgericht door Gianni Versace in 1978 in Milaan, staat bekend om zijn opvallende ontwerpen en de luxe materialen. Eén van de meest populaire producten van het merk zijn de jassen. In dit artikel nemen we een kijkje in de wereld van de Versace jassen en leggen we uit waarom ze zo bijzonder zijn.

De historie van Versace

Voordat we in detail ingaan op de jassen, is het belangrijk om te weten waar het merk vandaan komt. Gianni Versace startte zijn carrière in de mode als ontwerper van accessoires, zoals sjaals en riemen. Na verloop van tijd breidde hij zijn productlijn uit naar kleding, waaronder jassen. Het merk groeide snel en werd een van de meest populaire modemerken ter wereld. Na de dood van Gianni Versace op 15 juli in 1997, nam zijn zus Donatella de leiding over het bedrijf en heeft het merk sindsdien zijn iconische status behouden. Versace wil echt luxe uitstralen. Zo komt er in de kleding veel goud voor en heeft Versace bijna alleen maar opvallende artikelen te koop. Zelf de badjassen van Versace zijn zeer uniek en opvallend. Omdat ze zelfs de badjassen uniek maken zijn deze badjassen ook erg populair.

Het ontwerp van Versace jassen

De jassen van Versace zijn opvallend en herkenbaar aan de opvallende prints en felle kleuren. Het merk is bekend om zijn gebruik van klassieke Italiaanse motieven, zoals de Medusa kop en het Griekse key motief. Deze motieven worden vaak gebruikt als opvallende details op de jassen. Naast de opvallende motieven worden deze motieven bedrukt in opvallende kleuren zoals goud. Daarnaast zijn de jassen ook vaak voorzien van ritsen, studs en kettingen, wat ze een unieke en stoere uitstraling geeft.

De materialen van Versace jassen

Een ander belangrijk aspect van de Versace jassen zijn de gebruikte materialen. De jassen zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen zoals leer, wol en satijn. Deze materialen zorgen niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar zorgen er ook voor dat de jassen comfortabel dragen. Daarnaast worden de jassen vaak gecombineerd met andere luxe materialen zoals kristallen en zijde.

Door deze luxe uitstraling zijn deze jassen populair bij zowel dames als bij heren.

De prijs van Versace jassen

Het is geen geheim dat de jassen van Versace niet goedkoop zijn. De prijzen variëren van een paar honderd euro tot duizenden euro’s. Dit komt door de gebruikte materialen, het tijdrovende ontwerpen en heel de sfeer die om het merk hangt.

Merk

Kleur

Materiaal