Ugg jassen

Toont alle 11 resultaten

UGG: Het iconische merk voor comfortabele laarzen en bovenkleding

Wil je een UGG jas kopen? Dat kan! Het bekende merk UGG is een Amerikaans merk opgericht in 1978 door Brian Smith. Het merk is over de hele wereld bekend om zijn comfortabele en stijlvolle laarzen, pantoffels en jassen. Het bedrijf begon als een klein surfmerk in Californië en groeide uit tot een wereldwijde sensatie.

Geschiedenis van UGG’s

De geschiedenis van UGG begon in de jaren 70 toen Brian Smith van Australië naar Californië verhuisde. Hij had een paar laarzen van schapenvacht meegenomen en ontdekte dat de mensen om hem heen geïnteresseerd waren in de comfortabele laarzen. Hij besloot de laarzen te verkopen en begon UGG laarzen van Australië naar Californië te importeren. Het duurde niet lang voordat UGG een begrip werd in Californië en de rest van de Verenigde Staten.

In de jaren negentig begon UGG haar assortiment uit te breiden en voegde het pantoffels en jassen toe aan de collectie. Het bedrijf is trouw gebleven aan zijn originele ontwerpen en stijl, die in de loop van de decennia een cultstatus heeft verworven.

Doordat het bedrijf een groot succes was besloot de onderneming ook langzaam andere kleding te gaan verkopen zoals de UGG jassen.

UGG laarzen

UGG laarzen zijn over de hele wereld bekend om hun comfortabele pasvorm en stijlvolle look. De laarzen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals schapenvacht en leer. UGG heeft zijn assortiment nu uitgebreid met een verscheidenheid aan modellen, waaronder Classic, Bailey Button, Kensington en Mini-modellen. Doordat de schoenen zo bekend staan om de hoge kwaliteit hebben mensen ook veel vertouwen in de UGG jassen.

UGG jas

UGG heeft ook een lijn jassen die bekend staan ​​om hun comfort en stijl. Deze jassen van UGG zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn perfect voor koude winterdagen. De collectie omvat parka’s, gewatteerde jacks en donsjassen.

Kleuren en soortgelijke merken

UGG laarzen en -jassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder bruin, zwart, grijs en beige. Het merk staat bekend om zijn neutrale kleuren en tijdloze designs.

Concurrerende merken zijn Sorel, Timberland en Columbia, die ook comfortabele en stijlvolle laarzen en jassen aanbieden.

Waar te koop en nieuwkomers

UGG-laarzen en -jassen zijn verkrijgbaar bij verschillende retailers en online winkels, waaronder de officiële UGG-website en Jasdirect.nl. Jasdirect.nl is een vergelijkingssite waar je verschillende modellen en prijzen van UGG jassen en laarzen kunt vergelijken.

De nieuwe collectie van UGG omvat laarzen en jassen in verschillende stijlen en kleuren. Het merk innoveert en breidt zijn assortiment voortdurend uit om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.

Merk

Kleur

Materiaal