Profuomo jassen

Toont alle 15 resultaten

Profuomo jas kopen?

Wil je een Profuomo jas kopen? Profuomo is een Italiaans merk voor herenkleding, opgericht in 1934 door Heinz Michaelis. Het merk staat bekend om luxe herenkleding en accessoires, waaronder jassen.

De Profuomo jas is gemaakt van hoogwaardige materialen voor een tijdloze uitstraling. Deze jassen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en pasvormen, zodat er voor elke gelegenheid een jas is.

Geschiedenis van Profuomo

Profuomo werd in 1934 opgericht in de Italiaanse stad Biella, bekend om zijn hoogwaardige textielindustrie. Het merk is opgericht door Heinz Michaelis, een Duitse textielhandelaar gevestigd in Biella.

In de jaren 50 en 60 begon Profuomo zich te specialiseren in de productie van modieuze herenkleding, waaronder heren jassen. Het merk groeide al snel uit tot een grote speler in de Italiaanse modewereld en wist in de jaren tachtig internationaal door te breken.

Tegenwoordig is Profuomo nog steeds een groot merk in de herenkleding, bekend om zijn stijlvolle, hoogwaardige kleding en accessoires.

Modellen en stijlen

Profuomo jassen zijn beschikbaar in verschillende stijlen en pasvormen. Zo zijn er lange wollen jassen in de winter, zomerjassen in de lente en zomer en stoere leren jacks.

Daarnaast zijn er klassieke modellen, moderne modellen, sportmodellen en andere stijlen om uit te kiezen. Voor elke gelegenheid is er een wel een Profuomo jas.

Voordelen van het Profuomo

Een van de geweldige dingen van Profuomo jassen is hun hoge kwaliteit. De jas is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij duurzaam en slijtvast is.

Daarnaast hebben de jassen een tijdloze uitstraling, waardoor ze niet snel uit de mode raken en lang meegaan. Bovendien zijn jassen verkrijgbaar in verschillende stijlen en pasvormen, dus er is een jas voor elke gelegenheid.

Online bestellen

Profuomo jassen zijn verkrijgbaar in diverse winkels en online. Deze jassen zijn ook te bestellen op de website van Profuomo.

Conclusie

Profuomo is een Italiaans merk voor heren kleding dat bekend staat om zijn stijlvolle kleding en accessoires van hoge kwaliteit. De jassen van Profuomo zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en pasvormen, zodat er voor elke gelegenheid wat bij zit. Dankzij de hoge kwaliteit en tijdloze uitstraling is de Profuomo jas een ideale investering voor iedere man die op zoek is naar een mooie en duurzame jas.

Merk

Kleur

Materiaal