PAUL & SHARK jassen

Resultaat 1–36 van de 41 resultaten wordt getoond

Paul & Shark jassen

Wil je een Paul & Shark jas kopen? Het kledingmerk Paul & Shark is een Italiaans kledingmerk dat bekend staat om zijn stijlvolle en ook functionele kleding. Het merk werd in 1975 opgericht in Napels en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en vakmanschap. De Paul & Shark collectie omvat een breed scala aan kleding, waaronder jassen. Ontworpen met het oog op functionaliteit, zijn de jassen van het bekende kledingmerk Paul & Shark perfect voor wie op zoek is naar een jas die zowel stijlvol als functioneel is.

Geschiedenis van Paul & Shark

Het verhaal van Paul & Shark begint in 1921 toen de familie Dini een kleine kleermakerij opende in Napels. In 1975 nam Paolo Dini, de zoon van de oprichter, het bedrijf over en het merk waagde zich aan sportkleding. In de jaren zeventig begon het merk zich te concentreren op technische kleding en in 1975 lanceerde het officieel het merk Paul & Shark. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen. Wil je een PAUL & SHARK jas kopen? Dan is dit dus zeker een aanrader.

Ontworpen door Paul & Shark Coats

Paul & Shark jassen zijn ontworpen met functie en stijl in het achterhoofd. De jassen van dit merk van hoogwaardige materialen zoals Gore-Tex, zijn deze jassen ontworpen om bescherming te bieden tegen alle weersomstandigheden. Ook deze jassen hebben een stijlvolle uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten zodat er voor ieder wat wils is.

Voordelen van Paul & Shark

Een van de belangrijkste voordelen van Paul & Shark-jassen is dat ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, waardoor ze erg duurzaam zijn en hierdoor lang meegaan. De jassen van dit merk zijn ontworpen om bescherming te bieden in alle weersomstandigheden, waardoor ze ideaal zijn voor degenen die buitenshuis veel actief zijn. Bovendien zijn de jassen stijlvol en verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat er voor ieder wat wils is.

Online bestellen

Paul & Shark-jassen zijn verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en online. Het merk heeft ook een eigen webshop, waar jassen en andere kleding te koop zijn. Wij van Jasdirect.nl hebben een overzicht gemaakt van meerdere webwinkels die dit merk aanbieden.

Afsluitend

Wil je een Paul & Shark jas kopen? Paul & Shark is een kledingmerk dat bekend staat om hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen. Paul & Shark-jassen zijn ontworpen met functie en stijl in het achterhoofd en zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een jas die hen beschermt tegen alle weersomstandigheden. Deze jassen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, dus voor ieder wat wils.

Merk

Kleur

Materiaal