Palm Angels jassen

Resultaat 1–36 van de 93 resultaten wordt getoond

Palm Angels jas kopen

Palm Angels is een merk dat zich richt op het maken van unieke en opvallende mode-items. De jassen van dit merk zijn hierbij geen uitzondering. De jassen zijn een perfecte manier om je persoonlijke stijl te versterken. Op deze pagina gaan we dieper in op de Palm Angels jas en laten we zien waarom deze jas de perfecte aanvulling is voor je garderobe.

Over het merk Palm Angels

Palm Angels is een relatief jong merk, dat in 2014 werd opgericht door Francesco Ragazzi (Een oude werknemer van het bekende merk Moncler). Het merk is ontstaan uit Francesco’s fotoboek, dat dezelfde naam droeg als het merk. Het fotoboek was een ode aan de Californische skate-cultuur, en dit thema speelt nog steeds een belangrijke rol in de collecties van Palm Angels.

De jassen van Palm Angels

De jassen van Palm Angels zijn ontworpen met een focus op originaliteit en opvallendheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn vaak voorzien van opvallende details, zoals de borduurwerken en patches. De jassen zijn er in verschillende maten, stijlen en kleuren.

De Palm Angels Oversized Denim jacket

De Palm Angels Oversized Denim spijkerjas is een jas die opvalt door zijn unieke ontwerp. De jas is gemaakt van hoogwaardige denim. Ook heeft de jas een oversized pasvorm. Dit maakt de jas perfect voor een casual, maar toch stijlvolle look. De jas is voorzien van opvallende borduurwerk op de rug, wat de jas een extra persoonlijke touch geeft. Op dit borduurwerk staat erg groot Palm Angels.

Waarom je de Palm Angels Oversized Denim jacket moet kopen

De Palm Angels Oversized Denim jacket is een uniek en opvallend mode-item, dat je persoonlijke stijl zal versterken. De jas is gemaakt van hoogwaardige materialen, en is voorzien van opvallende details. De oversized pasvorm maakt de jas perfect voor een casual, maar toch stijlvolle look. Daarnaast is de Palm Angels Oversized Denim jacket een perfecte aanvulling op je garderobe, die je zowel in de zomer als in de winter kunt dragen.

Merk

Kleur

Materiaal