Nikkie jassen

Toont alle 25 resultaten

Nikkie jas kopen?

Wil je graag een Nikkie jas kopen? De jassen van het merk Nikkie is een populaire jas die de laatste jaren erg populair is geworden.

De geschiedenis van dit jassenmerk gaat terug tot de oprichting van het merk Nikkie in 2011, toen de beroemde Nederlandse tv-presentator en mode-ondernemer Nikkie Plessen besloot zijn eigen modelabel te starten.

Nikkie merk en logo

Het merk Nikkie staat bekend om zijn strakke, eigentijdse kleding, waaronder het iconische Nikkie jasje. Het merklogo is een zwart-wit gestreepte N, die de kracht en onafhankelijkheid van de moderne vrouw symboliseert. Het logo is terug te vinden op veel kledingstukken van het Nederlandse merk, waaronder op de populaire Nikkie jassen.

Nikkie jas voor dames

Nikkie verkoopt geen jassen voor heren en is echt volledig gericht op jassen voor dames. De Nikkie damesjassen springen in het oog met zijn strakke, moderne look. De jassen zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen zoals een lange parka, een stoere spijkerjas en een klassieke trenchcoat. Er zijn ook jassen met bijzondere details zoals studs, ritsen en gouden knopen.

Aanbiedingen voor Nikkie jassen

Hoewel een Nikkie jas een duur kledingstuk is, zijn er regelmatig sales en aanbiedingen die forse kortingen op deze jassen bieden. Dit is een mooie kans om Nikkie jassen op te halen tegen nog lagere prijzen. Snel zijn is belangrijk, want populaire maten en kleuren zijn snel uitverkocht.

Merk

Kleur

Materiaal