Max Mara Weekend jassen

Resultaat 1–90 van de 112 resultaten wordt getoond

Max Mara Weekend jas kopen?

Wil je een Max Mara Weekend jas kopen? Max Mara Weekend is een Italiaans modemerk opgericht in 1984 en onderdeel van de Max Mara Fashion Group. Het merk heeft een nonchalante en eigentijdse stijl die past bij het dagelijkse leven van de moderne vrouw. Max Mara weekendjassen staan ​​bekend om hun hoge kwaliteit en tijdloze designs.

Geschiedenis

Het merk Max Mara Weekend is opgericht in 1984 en maakt deel uit van de modegroep Max Mara. Opgericht in 1951 door Achille Maramotti, is de Max Mara Fashion Group uitgegroeid tot een van de grootste kledingmerken ter wereld. Max Mara Weekend richt zich op de jonge, moderne vrouw en biedt vrijetijdskleding van hoge kwaliteit. Het merk is zo succesvol dat het winkels over de hele wereld heeft.

Dames

Jassen van het populaire merk Max Mara Weekend is ontworpen voor dames. Het merk richt zich op de moderne vrouw die op zoek is naar kleding van de hoogste kwaliteit. Deze jassen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren zodat er voor iedere vrouw wat wils is. Deze jassen zijn tijdloos en gaan vele jaren mee.

Merk

Kleur

Materiaal