MARC AUREL jassen

Toont alle 7 resultaten

Het merk en de geschiedenis van de Marc Aurel jas

Wil je een MARC AUREL jas kopen? Marc Aurel is een Duits modehuis opgericht in 1972 door Helmut Schlotterer. Het merk richt zich op de moderne vrouw die op zoek is naar stijlvolle en elegante kleding. Naast kleding biedt Marc Aurel ook accessoires en jassen aan.
Het merk staat bekend om zijn materialen van de hoogste kwaliteit, de verfijnde afwerkingen en tijdloze ontwerpen. Jassen zijn ontworpen om geïnspireerd te zijn op de laatste modetrends, maar met een tijdloze uitstraling.

Over Marc Aurel

De jassen van Marc Aurel zijn ontworpen met oog voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen. Er wordt veel aandacht besteed aan de afwerking van de jassen, waardoor ze een luxe uitstraling krijgen.

Jassen

De collectie van Marc Aurel omvat verschillende jassen voor verschillende gelegenheden. Er zijn jassen voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden. Deze jassen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen zoals leer, suède en wol.
De jassen van Marc Aurel zijn bijna allemaal unisex. Het merk biedt een breed scala aan maten, zodat er altijd een jas is die past bij elk figuur.

Conclusie

Marc Aurel is een Duits modemerk dat hoogwaardige kleding en jassen voor de moderne vrouw aanbiedt. Het merk staat bekend om zijn verfijnde afwerkingen en tijdloze ontwerpen. Marc Aurel jassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen. De collectie bevat heren- en damesjassen voor elke gelegenheid.

Merk

Kleur

Materiaal