Loro Piana jassen

Toont alle 2 resultaten

Loro Piana jas kopen?

Wil je een Loro Piana jas kopen? Loro Piana is een Italiaans luxe merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige stoffen en kleding, waaronder jassen. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 19e eeuw.

Geschiedenis

Loro Piana werd in 1924 in Noord-Italië opgericht door Pietro Loro Piana. Hij begon fijne wol en alpaca te verwerken tot luxe stoffen. In de jaren 70 namen Pietro’s zonen Sergio en Pier Luigi het bedrijf over en gingen zich toeleggen op de productie van hoogwaardige kleding. Het bedrijf bleef groeien en in 2013 werd Loro Piana overgenomen door de Franse luxemodegroep LVMH.

Merk

Wil je een Loro Piana jas kopen? Loro Piana staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap. Het merk gebruikt alleen de beste wol, kasjmier en andere natuurlijke vezels om stoffen van de hoogste kwaliteit te produceren. Het merk staat ook bekend om zijn innovatieve technieken voor het behandelen van stoffen en het creëren van afwerkingen die de prestaties en duurzaamheid verbeteren.

Jassen

Loro Piana biedt een breed scala aan bovenkleding, van klassieke trenchcoats tot moderne donsjacks. Het merk gebruikt hoogwaardige materialen zoals kasjmier, wol en technische stoffen om jassen te produceren die warm, stijlvol en functioneel zijn. Veel jassen hebben innovatieve afwerkingen zoals waterdichte coatings en ademende voeringen.
Kortom, Loro Piana is een luxe merk met een rijke geschiedenis van vakmanschap en hoogwaardige materialen. Het merk biedt een uitgebreid assortiment jassen, elk met innovatieve afwerkingen en tijdloze ontwerpen.

Merk

Kleur

Materiaal