Levi's jassen

Toont alle 6 resultaten

Levi’s: De iconische denim jas voor zowel heren als dames

De Levi’s jassen zijn een waar icoon in de mode industrie. Het merk Levi’s is opgericht in 1853 in San Francisco in Californië en is sindsdien uitgegroeid tot één van de populairste kledingmerken voor denim kleding. De jas is verkrijgbaar voor zowel heren als dames en is een echte must have voor iedereen die houdt van een stijlvolle en tijdloze look. Vooral de Levi’s spijkerjassen zijn enorm populair. Het merk staat namelijk bekend om de geweldige kwaliteit jeans die ze leveren, dus de spijkerjassen staan ook bij veel mensen hoog aangeschreven.

Over het merk Levi’s

Als je iets van Levi’s wilt kopen dan ben je ook vast benieuwd naar het merk Levi’s. Het bedrijf Levi Strauss & Co. is een Amerikaans bedrijf dat in 1853 werd opgericht door Levi Strauss.

Het bedrijf was begonnen met het maken van spijkerbroeken voor goudzoekers, maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire merken voor denim kleding. Levi’s was ook één van de eerste die de bekende blauwe spijkerbroeken introduceerde en populair maakte. Levi’s is nu wereldwijd bekend en erkend als één van de meest innovatieve en stijlvolle merken in de mode industrie.

Levi’s Heren

Ook voor Heren is een jas van het merk Levi’s zeker een aanrader. De Levi’s spijkerjas voor heren is ook een echte klassieker. Het is een ideale jas voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een gezellig dagje uit of een formele gelegenheid. Een jas van het merk Levi’s is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor er voor vrijwel elke man een geschikte jas te vinden is. De meeste jassen van Levi’s zijn gemaakt van spijkerstof.

Levi’s Dames

Niet alleen bij heren, maar ook bij dames is een jas van het merk Levi’s een populaire optie. Ook voor dames is de Levi’s jas een zeker een must have. Een jas van het merk Levi’s is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor er voor elke vrouw wel een geschikte jas te vinden is. De jas van Levi’s is meestal gemaakt van hoogwaardige spijkerstof en is hierdoor zeer duurzaam. Een jas van het merk Levi’s is een perfecte jas voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een casual dagje uit of een formele gelegenheid.

Conclusie

De Levi’s denim jas is een icoon in de mode-industrie. Het is een perfecte jas voor zowel heren als dames en is een echte must have voor iedereen die houdt van een stijlvolle en tijdloze look. Het merk Levi’s is wereldwijd bekend en erkend als een van de meest innovatieve en stijlvolle merken in de mode-industrie. Of je nu op zoek bent naar een jas voor een casual dagje uit of een formele gelegenheid, de Levi’s denim jas is voor iedereen een uitstekende keuze.

Merk

Kleur

Materiaal