Jack & jones jassen

Toont alle 26 resultaten

Jack & Jones jas kopen?

Wil je een Jack & Jones jas kopen? Het merk Jack & Jones is een Deens kledingmerk opgericht in 1989. Dit merk is eigendom van Bestseller, een familiebedrijf gevestigd in Denemarken. Jack & Jones richt zich voornamelijk op jonge mannen en biedt een breed assortiment aan kleding, waaronder jassen.

Geschiedenis

Het merk Jack & Jones heeft een lange en mooie geschiedenis. Jack & Jones begon als een kleine winkel in het centrum van Bland, Denemarken. Het idee achter het merk is om kleding te maken voor jonge mannen die er goed uit willen zien en zich goed willen voelen zonder veel geld uit te geven. Dit merk groeide snel en opende al snel meer winkels in Denemarken en andere Europese landen.
In 1990 werd het eerste merk Jack & Jones gelanceerd, genaamd “Jeans Intelligence”. Dit is de heren denim collectie die de basis vormt van het merk. De lijn was een enorm succes en breidde zich snel uit naar andere kledingstukken.
In de loop der jaren heeft het merk talloze samenwerkingen gehad met beroemdheden en ontwerpers, waaronder Jason Atherton en Tim Cahill. Het merk voert ook verschillende campagnes om duurzaamheid te promoten en verantwoordelijkheid te nemen voor de impact ervan op het milieu.

Merk

Het kledingmerk Jack & Jones is een merk gericht op jonge mannen die op zoek zijn naar betaalbare kleding van hoge kwaliteit. Het merk biedt een breed assortiment aan kleding, van casual T-shirts en jeans tot stijlvolle overhemden en jassen.
Dit merk staat bekend om zijn moderne en strakke designs, die regelmatig worden aangepast aan de laatste modetrends. Jack & Jones maakt gebruik van hoogwaardige materialen en besteedt veel aandacht aan het ontwerp en de afwerking van de kledingstukken.

Jassen

Het merk biedt een ruim assortiment heren jassen, van lichtgewicht zomerjassen tot warme winterjassen. Deze jassen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, waaronder parka’s, bomberjacks en leren jassen.
Jack & Jones legt veel nadruk op de functionaliteit van hun jassen, zoals waterdichtheid en ademend vermogen. Nieuwe materialen en technologieën worden ook vaak gebruikt om de prestaties van jassen te verbeteren.

Conclusie

Jack & Jones is een Deens kledingmerk dat zich richt op jonge mannen die op zoek zijn naar betaalbare prijzen. Het merk biedt een breed scala aan jassen die zowel stijlvol als functioneel zijn. Met een sterke focus op duurzaamheid en verantwoordelijkheid voor de impact op het milieu, is Jack & Jones een merk dat voortdurend evolueert en innoveert om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.

Merk

Kleur

Materiaal