Heron Preston jassen

Toont alle 8 resultaten

Herson Preston jas kopen?

Ben je op zoek naar een mooie jas? Dan kun je kijken naar een Heron Preston jas. Heron Preston is een Amerikaanse modeontwerper die bekend staat om zijn op straat geïnspireerde ontwerpen. Voordat hij in 2016 zijn eigen label lanceerde, werkte hij als art director voor het label GOOD Music van Kanye West en begon later zijn carrière bij Nike. Sindsdien heeft hij een enorme schare fans en aanhang verzameld dankzij zijn unieke stijl en samenwerkingen met grote merken als Nike en Calvin Klein.

Ontstaan van Heron Preston

Heron Preston groeide op in San Francisco voordat hij naar New York City verhuisde om te studeren aan de Parsons School of Design. Na zijn afstuderen in 2006 werkte hij als art director en ontwerper voor verschillende merken, waaronder Nike en het label GOOD Music van Kanye West.
In 2016 lanceerde hij zijn eigen kledingmerk genaamd Heron Preston. Zijn debuutcollectie omvat een reeks op streetwear geïnspireerde stukken, waaronder hoodies, T-shirts en jacks, allemaal voorzien van het kenmerkende ‘СТИЛЬ’-logo van het merk.

Stijl en pasvorm

Heron Preston staat bekend om zijn op streetwear geïnspireerde ontwerpen die technologie en futuristische gevoeligheden combineren. Zijn ontwerpen bevatten vaak gedurfde afbeeldingen en teksten, en gebruikt materialen zoals nylon en neopreen voor een eigentijds gevoel.
Een van de kenmerkende ontwerpen van Heron Preston is de “СТИЛЬ”-print, die vaak op zijn kleding en accessoires verschijnt. Het is de Russische vertaling van het woord ‘stijl’, geïnspireerd door Prestons tijd in Rusland, waar hij als consultant voor Nike werkte tijdens de Olympische Winterspelen van 2014.
Heron Preston heeft ook samengewerkt met grote labels zoals Nike, Levi’s en Calvin Klein, waarbij hij zijn eigen unieke draai aan klassieke ontwerpen heeft gegeven.

Duurzame materialen

Wil je een Heron Preston jas kopen? Dan wil je natuurlijk wel dat deze jas lang meegaat. Naast zijn ontwerpen heeft, Heron Preston een sterke focus op duurzaamheid en dat de producten lang meegaan. Hij gebruikt vaak gerecyclede materialen in zijn collecties en werkt samen met organisaties zoals het New York City Department of Sanitation om afval te verminderen.
In 2018 werkte hij samen met het merk Parley for the Oceans om de dop van de fles “СТИЛЬ” te lanceren, waarbij hij gerecyclede plastic flessen gebruikte om het dopmateriaal te maken. Dit is een belangrijke stap voor het merk om duurzaamheid centraal te stellen in het productieproces.

Conclusie

Wil je een Heron Preston jas kopen? Heron Preston is een opkomende modeontwerper die bekend staat om zijn op straat geïnspireerde ontwerpen naast techno en futuristische looks. Zijn merk, gelanceerd in 2016, werkt al samen met grote merken en heeft een sterke focus op duurzaamheid. Met zijn unieke ontwerp en aandacht voor duurzaamheid zal Heron Preston dat ongetwijfeld doen

Merk

Kleur

Materiaal