Herno jassen

Resultaat 1–36 van de 225 resultaten wordt getoond

Herno jas kopen?

Wil je een Herno jas kopen? Herno is een Italiaans luxe merk dat bekend staat om zijn stijlvolle en hoogwaardige outerwear. Het merk werd opgericht in 1948 in Lesa, een klein stadje aan de oevers van het Lago Maggiore, Italië. Het begon als een klein familiebedrijf dat voornamelijk regenjassen maakte, maar is uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk met een breed scala aan jassen. In dit artikel duiken we diep in de geschiedenis van Herno en het succes van het merk.

Geschiedenis van Herno

Wil je een Herno jas kopen? Dan moet je zeker het verhaal van het merk kennen. Het verhaal van Herno begon in 1948, toen Giuseppe Marenzi en zijn vrouw, Alessandra Diana, besloten een nieuw bedrijf te starten. Giuseppe is de kleinzoon van een textielfabrikant met uitgebreide ervaring in de textielindustrie. Het echtpaar besloot zich te concentreren op de productie van regenkleding, aangezien er in die tijd weinig regenkleding van goede kwaliteit was in Italië.
De naam Herno komt van de rivier de Elno die door Lesa stroomt. Het echtpaar koos er bewust voor om de naam van de rivier te gebruiken voor de merknaam, omdat ze wilden benadrukken dat hun bovenkleding in Italië wordt gemaakt, waarbij de beste materialen worden gebruikt en aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.
In de jaren 50 en 60 groeide het bedrijf gestaag en begon het zich te specialiseren in de productie van donsjassen. Herno werd een van de pioniers van donsjassen en ontwikkelde innovatieve productietechnieken die ervoor zorgden dat donsjassen zowel licht als warm zijn.
In de jaren zeventig werd het bedrijf overgenomen door Claudio Marenzi, de zoon van Giuseppe en Alessandra. Onder zijn leiding begon Herno zich te richten op het ontwikkelen van nieuwe materialen en technologieën om de kwaliteit van jassen verder te verbeteren. Dit leidde tot de creatie van een laminair membraan, een waterdichte en ademende stof die nog steeds wordt gebruikt in de jassen van Herno.

Het succes van Herno

Wil je een Herno jas kopen? Dan ben je ook vast benieuwd naar hoe het merk zo groot en succesvol is geworden. Het merk Herno is uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk dat bekend staat om zijn stijlvolle en jassen van de beste kwaliteit. Trouw aan zijn roots, produceert het merk nog steeds de hoogste kwaliteit regen- en donsjassen. Maar het innoveerde en breidde ook uit naar andere soorten bovenkleding, zoals wollen jassen en leren jassen.
Herno heeft altijd veel aandacht besteed aan het ontwerp van jassen. Het merk werkt samen met erkende ontwerpers en is altijd op zoek naar nieuwe innovatieve ontwerpen en materialen. Dit heeft geleid tot enkele iconische ontwerpen zoals de jas “Laminar” en de jas “Icon”.

Merk

Kleur

Materiaal