Guess jassen

Resultaat 1–36 van de 112 resultaten wordt getoond

Guess jas kopen?

Ben je op zoek naar een mooie stijlvolle jas? Dan kan een jas van het kledingmerk Guess een goede optie zijn. Het kledingmerk Guess is een Amerikaans mode- en lifestylemerk dat in 1981 in de Verenigde Staten in Californië en werd opgericht door de broers Marciano. Het merk is vooral bekend om zijn stijlvolle kleding, schoenen en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen.

In dit artikel zal worden ingegaan op de populaire Guess jas, het merk zelf, het logo en andere vergelijkbare jassen merken. Ook zal specifiek worden gekeken naar de Guess jas heren, Guess jas dames en Guess jas sale.

Jassen van Guess

De kledingstukken van Guess zijn populaire mode items. Eén van de populaire producten van Guess is de jas. Guess jassen zijn er in verschillende soorten en stijlen, van een mooie casual denim jas tot een stijlvolle leren jassen. De jassen van dit merk zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en zijn ontworpen met de laatste modetrends in het achterhoofd. Er zijn zowel jassen voor heren als voor dames beschikbaar en de jassen van dit merk zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en modellen.

Over het merk Guess

Als je een jas wilt kopen van het modemerk Guess dan ben je ook vats benieuwd naar het merk. Guess is één van de grootste en meest bekende mode- en lifestylemerken ter wereld. Het merk is opgericht in 1981 door de broers Marciano en begon als een winkel in kleding en accessoires. In de loop der jaren is het merk uitgebreid met verschillende productlijnen, waaronder kleding, schoenen, accessoires, parfums en horloges. Guess is inmiddels in meer dan 80 landen over de hele wereld verkrijgbaar. Ook in Nederland is dit kledingmerk een populaire optie geworden.

Het logo van Guess

Het logo van Guess is ook zeker wat dit merk zo mooi maakt.  Het logo van Guess is onmiskenbaar herkenbaar en wordt vaak gebruikt als een symbool van het merk. Het logo van het merk bestaat uit een driehoek met hierin Guess geschreven.

Vergelijkbare merken

Als je een mooi merk wilt kopen kun je ervoor kiezen om Guess te kiezen, maar je kunt er ook voor kiezen om een ander merk te nemen. Guess is een redelijk betaalbaar merk waardoor het te vergelijken is met andere betaalbare merken. Er zijn een aantal merken die vergelijkbaar zijn met Guess, zoals Tommy Hilfiger, Levi’s, Calvin Klein en Diesel. Deze merken zijn ook gericht op jongeren en hebben een soortgelijke stijl en uitstraling als Guess.

Guess jas heren

Bij heren is een jas ook een zeer populair mode item.  De Guess jassen voor heren zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen en maten. Van een spijkerjas tot een chique leren jas. De jassen van Guess zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en zijn ontworpen met de laatste modetrends in gedachten. Er zijn jassen voor heren beschikbaar in verschillende kleuren, maten en modellen.

Guess jas dames

Niet alleen bij heren, maar ook bij dames zijn de jassen van het merk Guess een populaire optie. De Guess jassen voor dames zijn er in verschillende modellen en maten.

Guess jas sale

Een jas kan een dure aankoop zijn, daarom kiezen veel mensen ervoor om een jas te kopen wanneer deze in de sale is. Guess houdt regelmatig sales waarbij jassen tegen een goedkopere prijs verkocht worden. Dit is een mooie kans om een mooie jas te kopen tegen een voordelige prijs.

Samengevat: Guess is een populaire mode- en lifestylemerk dat bekend staat om zijn jassen, kleding, schoenen en accessoires. De jassen van Guess zijn er in verschillende modellen en maten voor zowel mannen als vrouwen. Het logo van Guess is onmiskenbaar herkenbaar en vergelijkbare merken zijn onder andere Tommy Hilfiger, Levi’s, Calvin Klein en Diesel. Ook houdt Guess regelmatig uitverkopen waarbij jassen tegen een verminderde prijs verkocht worden.

Merk

Kleur

Materiaal