Goldbergh jassen

Enig resultaat

Goldbergh jas: waar stijl en functie elkaar ontmoeten

Goldbergh is een Nederlands sportkledingmerk gespecialiseerd in dameskleding voor skiën, snowboarden en andere winterse activiteiten. Opgericht in 2009 door Lieke van den Berg en Sandra Peet, staat het merk bekend om zijn stijlvolle en functionele ontwerpen. Een van de meest populaire producten van Goldbergh is de Goldbergh Jacket.

Goldbergs geschiedenis

Lieke van den Berg en Sandra Peet, beiden actieve wintersporters, merkten een gebrek aan stijlvolle sportkleding voor dames. In 2009 besloten ze hun eigen label te starten met als doel kleding te ontwerpen die even mooi als functioneel is. Goudberg werd geboren.

Het merk is snel gegroeid en is nu sterk vertegenwoordigd in Europa en daarbuiten. Het is geliefd bij wintersporters vanwege de hoge kwaliteit en het moderne design.

Modellen van Goldbergh jassen

Goldbergh jassen zijn een belangrijk product van het merk. Het wordt elk seizoen opnieuw uitgebracht in een andere kleuren en designs. Deze jassen zijn ontworpen met de skiër in gedachten en zijn waterdicht en ademend. Bovendien zijn ze warm en comfortabel, zodat jij je kunt concentreren op je sport.

Goldbergh jassen zijn er in verschillende stijlen waaronder slim fit jassen, oversized jassen en parka’s. Smalle jassen zijn ontworpen om strak om het lichaam te zitten voor een slank silhouet, terwijl oversized jassen een meer ontspannen look bieden. Deze parka is ontworpen voor warmte en bescherming tegen de elementen.

Vergelijkbaar merk

Er zijn een paar merken die Goldbergh kunnen evenaren als het gaat om stijlvolle en functionele wintersportkleding. Een van de bekendste merken is Bogner, een Duits merk dat al meer dan 85 jaar bestaat. Bogner is gespecialiseerd in outdoor kleding voor skiën en andere wintersporten met de nadruk op stijl en innovatieve ontwerpen.

Een ander soortgelijk merk is Kjus, een Zwitsers merk dat gespecialiseerd is in technische ski- en golfkleding. Kjus staan ​​bekend om hun hoogwaardige materialen en slimme ontwerp, waardoor ze favoriet zijn onder professionele skiërs.

Merk

Kleur

Materiaal