G-Star jassen

Toont alle 16 resultaten

G-Star Raw: de perfecte jas voor heren en dames

Wil je een G-star jas kopen? Dan ben je waarschijnlijk niet de enige. Het merk G-star staat niet alleen bekend om de broeken van de hoogste kwaliteit, maar ook om de jassen van hoge kwaliteit. G-Star Raw is een merk dat bekend staat om zijn stijlvolle en ook tijdloze kleding. Een van hun populairste artikelen zijn jassen en hun populaire jeans, verkrijgbaar voor zowel mannen en vrouwen. In dit artikel bespreken we de verschillende G-Star jassen voor heren en dames en waarom ze zo populair zijn.

G-Star heren

Voor heren is G-star is zeer populair merk. Veel heren hebben al een G-star broek in de kast liggen en de jassen van G-star worden ook steeds populairder. De herenjassen van G-Star zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals gewatteerde jassen, parka’s en spijkerjassen. Spijkerjassen zijn perfect voor koelere dagen, terwijl gewatteerde jassen waterdicht zijn en perfect voor een regenachtige dag. Spijkerjacks van G-star zijn gemaakt van hoogwaardig denim en zijn perfect voor een casual look.

Gstar dames

Niet alleen voor heren is een jas van het merk G-star enorm populair, maar ook voor dames is een jas populair. G-Star heeft ook een uitgebreide collectie damesjassen. Zo zijn er leren jassen, spijkerjassen en parka’s. Leren jassen zijn perfect voor het creëren van een verfijnde look, terwijl spijkerjassen weer ideaal zijn voor casual. Parka’s zijn waterdicht en perfect voor regenachtige dagen en die heb je natuurlijk veel in Nederland.

G-Star Raw: een merk met een unieke visie op mode

Als je een jas wilt kopen van het merk G-star wil je vast ook wat meer weten over het merk G-star. Het merk G-Star Raw is een Nederlands bedrijf dat bekend staat om zijn unieke mode. Het merk is gespecialiseerd in denim en is sinds de oprichting in 1989 in Amsterdam uitgegroeid tot één van de grootste denimmerken ter wereld.

Geschiedenis van G-Star

Jos van Tilburg richtte G-Star op in 1989 in de stad Amsterdam. Het merk G-star begon als een kleine onderneming dat zich voornamelijk richtte op het maken van denim. G-Star is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste denimmerken ter wereld. Het merk is gespecialiseerd in het creëren van innovatief en duurzaam denim.

G-Star visie

Een van de belangrijkste kenmerken van G-Star is de unieke visie op de mode. Het merk richt zich vooral op innovatie en duurzame ontwikkeling. Zo worden denim stoffen gemaakt van duurzame materialen en worden producten gemaakt met respect voor mens en milieu. G-Star wil de denim industrie veranderen door te laten zien dat denim niet alleen stijlvol maar ook duurzaam kan zijn.

Conclusie

Kortom, G-Star jassen voor dames en heren zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en ook tijdloze jas. De jassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals spijkerjassen, parka’s en zomerjassen en zijn perfect voor casual en formele kleding. Daarnaast zijn de jassen gemaakt van hoogwaardige materialen en daardoor gaan ze erg lang mee.

Merk

Kleur

Materiaal