Fjällräven jassen

Toont alle 66 resultaten

Fjällräven jas kopen?

Wil je een Fjällräven jas kopen? Als het om outdoorkleding gaat, is Fjällräven een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. De jassen van dit merk zijn al jaren favoriet bij wandelaars, kampeerders en avonturiers. In deze tekst nemen we een kijkje in de geschiedenis van het merk, waar het merk bekend om staat en waar je hun jassen kunt vinden.

Geschiedenis van Fjällräven

Wil je een Fjällräven jas kopen? Dan kan het interessant zijn om iets te weten over de geschiedenis van dit mooie outdoor jassen merk. Fjällräven is een Zweeds merk opgericht in 1960 door Åke Nordin. Hij was een outdoorliefhebber en was destijds ontevreden over de kwaliteit van outdoorkleding. Hij besloot voor zichzelf een jas te ontwerpen die duurzamer en functioneler was dan die op dat moment op de markt.

In de daaropvolgende jaren groeide het bedrijf snel en breidde het zijn activiteiten uit tot niet alleen jassen, maar ook andere funtionele kleding. Tegenwoordig biedt Fjällräven van alles aan, van rugzakken tot broeken, maar hun outdoor jassen vormen nog steeds een belangrijk onderdeel van hun assortiment.

Waar staat Fjällräven om bekend?

Fjällräven staat bekend om hun duurzame en functionele outdoorkleding. Hun jassen zijn gemaakt van materialen van de beste kwaliteit zoals G-1000, een mix van katoen en polyester die goede bescherming bieden tegen de verschillende weersomstandigheden zoals de regen, wind of kou. Veel van hun jassen zijn ook gevoerd met hun eigen synthetische isolatie genaamd G-Loft, die je warm houdt zonder extra gewicht toe te voegen.

Naast dat het merk functioneel goede kleding heeft staat het ook bekend om zijn zorg voor het milieu en duurzaamheid. Fjällräven gebruikt duurzame materialen en minimaliseert hun impact op het milieu. Zo lanceerden ze het Arctic Fox Initiative, dat zich inzet voor de bescherming van de natuur en de ondersteuning van de lokale bevolking.

Fjällräven jas voor heren en dames

Fjällräven biedt een groot assortiment heren– en damesjassen. Hun klassieke Greenland jas is populair, maar ze bieden ook meer technisch geavanceerdere jassen aan zoals de Keb en Singi. De jassen van Fjällräven zijn vooral bekend in de kleur groen.

Hun damesjassen zitten over het algemeen mooi en zien er vrouwelijker uit en bieden ook goede bescherming tegen de elementen.

Fjällräven jassen sale

Als je op zoek bent naar een jas van Fjällräven, kijk dan of deze in de aanbieding is. Hoewel de jassen van het merk niet goedkoop zijn, zijn ze het geld waard vanwege hun duurzaamheid en kwaliteit. Fjällräven jassen vind je soms in verschillende winkels met korting.

Wij van Jasdirect hebben een overzicht gemaakt van meerdere webwinkels die jassen van dit merk verkopen. Zo kun je makkelijk de mooiste en goedkoopste jas vinden door de prijzen van verschillende webwinkels met elkaar te vergelijken.

Merk

Kleur

Materiaal