Fila jassen

Toont alle 29 resultaten

Fila jas kopen?

Wil je een Fila jas kopen? Fila is een wereldberoemd sportkledingmerk. Het merk staat bekend om zijn stijlvolle en sportieve kleding en accessoires, waaronder jassen. In dit artikel bekijken we de geschiedenis van Fila en het merk zelf, evenals de populaire jassen die het bedrijf maakt.

Geschiedenis

Fila werd in 1911 in Biella, Italië, opgericht als een bedrijf dat stoffen van hoge kwaliteit produceerde voor de lokale bevolking. In 1923 werd het bedrijf overgenomen door de gebroeders Fila, waarna het bedrijf uitbreidde naar kledingproductie. In de jaren zeventig werd Fila dankzij de sponsoring van tennissterren Bjorn Borg en Guillermo Vilas een belangrijk sportmerk. Tegenwoordig is Fila een wereldwijd merk dat bekend staat om stijlvolle sportkleding en accessoires. Ook de Fila jas is enorm populair. 

Het merk

Fila staat bekend om haar opvallende logo, dat bestaat uit overlappende letters F, I, L en A. Het merk is gespecialiseerd in stijlvolle sportkleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd voor het produceren van hoogwaardige, duurzame kleding die zowel functioneel als stijlvol is. De jassen van Fila zijn ook enorm populair. 

Jassen

Fila biedt een assortiment jassen voor verschillende activiteiten en seizoenen. Het bedrijf produceert heren- en damesjassen en de collectie omvat bomberjacks, parka’s, gewatteerde jacks en trenchcoats. Fila jassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor comfort en duurzaamheid. Deze jassen zijn vaak verkrijgbaar in gedurfde kleuren en patronen en zijn voorzien van het iconische Fila logo.

Conclusie

Wil je een Fila jas kopen? Fila is een bekend sportkledingmerk dat over de hele wereld geliefd is vanwege zijn stijlvolle en sportieve kleding en accessoires, waaronder jassen. Het merk heeft een rijke historie die teruggaat tot de jaren 20 en heeft een solide reputatie als het gaat om het maken van hoogwaardige, duurzame kleding. Verkrijgbaar in verschillende stijlen, Fila jassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel stijlvol als functioneel zijn.

Merk

Kleur

Materiaal