Equalite jassen

Toont alle 7 resultaten

Equalite jas kopen

Equalite jas kopen

Wil je een Equalite jas kopen? Het merk Equalite is een kledingmerk dat bekend staat om zijn mooie jassen en de mooie en unieke designs die het merk heeft.

Het merk is opgericht om sociale gelijkheid te bevorderen en zich te focussen op duurzame ontwikkeling binnen de kledingmarkt. Hieronder gaan we verder in op dit merk en waar je het beste een jas kunt bestellen van dit merk.

Geschiedenis van het Equilite

Equalite is een jong merk dat zich richt op jongeren. Het streetwear jassenmerk Equalite werd gelanceerd in 2019 en is sindsdien een favoriet van vele jongeren geworden.

Het merk is opgericht door een groep jonge ondernemers met een passie voor mode en duurzaamheid. Hun visie was om een ​​merk te creëren dat unieke en stijlvolle kleding biedt die er niet alleen goed uitziet, maar ook een boodschap uitstraalt.

Equilite logo

Het logo van de Equalite jas is een belangrijk aspect van het merk. Het logo bestaat uit vinkjes die staan voor gelijkheid en balans in de samenleving.

Dit logo is ontworpen om de waarden van het merk uit te drukken en is een herkenbaar symbool geworden voor iedereen die betrokken is bij de missie van het merk.

Heren jassen

De Equalite jassen biedt een breed assortiment aan heren jassen, waaronder parka’s, trenchcoats, bomberjacks en meer. Elk design is zorgvuldig ontworpen en gemaakt met aandacht voor detail en vakmanschap, wat resulteert in een jas van hoge kwaliteit die stijlvol en comfortabel is.

Of je nu op zoek bent naar een jas voor dagelijks gebruik of een speciale gelegenheid, de jassen van het merk Equalite heeft voor iedere man wat wils.

Dames jas

Niet alleen voor heren, maar ook voor dames zijn de jassen van dit merk enorm populair. Voor dames bieden Equalite jassen een breed assortiment aan jassen, waaronder parka’s, jassen, bomberjacks en meer.

Elk ontwerp is zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap, wat leidt tot een jas van hoge kwaliteit die stijlvol en comfortabel is. Of je nu op zoek bent naar een jas voor dagelijks gebruik of voor een speciale gelegenheid, de Equalite jas heeft voor iedere vrouw wat wils.

Verkoop en sale

De Equalite jassen bieden regelmatig kortingen en sales. Dit is een geweldige kans om een ​​ jas van een goed merk te kopen voor een betaalbare prijs. Wij van Jasdirect hebben een overzicht gemaakt van meerdere webwinkels die deze jassen aanbieden.

Gelegenheden

Het merk Equalite biedt jassen voor elke gelegenheid, of het nu gaat om dagelijks gebruik of een speciale gelegenheid.

De Equalite jas is veelzijdig genoeg om in verschillende seizoenen en gelegenheden te worden gedragen. Heb je een meer formele jas nodig of toch een mooie casual jas? Dit merk heeft het allemaal in haar assortiment beschikbaar.

Merk

Kleur

Materiaal