Ellesse jassen

Enig resultaat

Ellesse jas kopen?

Wil je een Ellesse jas kopen? Ellesse is een Italiaans sportkledingmerk dat bekend staat om zijn comfortabele, functionele en stijlvolle kleding. Het merk werd in 1959 opgericht in Perugia, Italië door tennisser Leonardo Servadio. De naam Ellesse komt van de initialen LS van Servadio

Geschiedenis van Ellesse

Tijdens de jaren ’70 en ’80 bereikte Ellesse zijn hoogtepunt en werd al snel een favoriet van atleten en tennissers over de hele wereld. Het merk werkte samen met enkele van de beroemdste sportsterren van die tijd, waaronder Boris Becker en Chris Evert, om een ​​breed scala aan sportkleding te produceren, waaronder tennisshirts, korte broeken, trainingspakken en jacks.

Ellis logo

Het logo van Ellesse is een halve naad tennisbal omgeven door de initialen “LS”. Dit logo symboliseert de sportiviteit en het Italiaanse erfgoed van het merk. Het Ellesse logo is wereldwijd bekend en wordt vaak geassocieerd met kwaliteit, stijl en innovatie.

Modellen van Ellesse jassen

Ellesse heeft een ruim assortiment jassen in verschillende stijlen en designs. Het merk produceert heren– en damesjassen, waaronder gewatteerde jassen, zomerjassen, regenjassen en meer. Enkele van de meest populaire stijlen zijn de Ellesse Lombardy Padded Jacket, Ellesse Mont Jacket en Ellesse Salama Jacket. Functioneel, comfortabel en stijlvol, deze jassen zijn perfect voor sport en dagelijkse activiteiten.

Ellesse damesjas

Wil je een Ellesse jas voor dames kopen? Ellesse biedt ook een ruim assortiment damesjassen waaronder gevoerde jassen, gewatteerde jassen en regenjassen. Damesjassen zijn er in verschillende kleuren en designs, waardoor het gemakkelijk is om een ​​jas te vinden die bij elke stijl past. De Ellesse Albany Padded Jacket, Ellesse Fede Jacket en Ellesse Leanna Jacket zijn enkele van de meest populaire stijlen voor dames.

Ellesse herenjas

Niet alleen voor vrouwen zijn de jassen van Ellesse enorm populair, maar ook voor heren zijn deze jassen erg populair. Ellesse maakt ook herenjassen in verschillende stijlen en designs. Of je nu op zoek bent naar een gevoerde jas voor de winter of een zomerjas voor het voorjaar, Ellesse heeft altijd iets voor jou. Enkele van de meest populaire stijlen voor heren zijn de Ellesse Aviano Jacket, de Ellesse Cornice Jacket en de Ellesse Maritima Jacket.

Ellis online bestellen

Wil je een Ellesse jas kopen in de sale? Kleding van Ellesse zijn verkrijgbaar bij verschillende winkels en online retailers. De jassen zijn vaak beschikbaar tijdens een sale of uitverkoop waardoor je dit merk voor een lagere prijs kunt kopen. Houd verschillende winkels en online retailers in de gaten voor de beste prijzen voor deze jassen.

Merk

Kleur

Materiaal