Dickies jassen

Toont alle 13 resultaten

Dickies jas kopen?

Wil je een Dickies jas kopen? Dickies is een Amerikaans kledingmerk dat bekend staat om zijn duurzame werkkleding, opgericht in 1922 in Fort Worth, Texas. Het merk begon als maker van overalls, maar is sindsdien een populaire keuze geworden voor mensen die op zoek zijn naar stoere, functionele kleding.

Dickies merk en geschiedenis

Dickies begon als de Williamson-Dickie Manufacturing Company en produceerde werkkleding voor boeren, arbeiders en anderen die kleding nodig hadden die bestand was tegen barre omstandigheden. Het bedrijf was oorspronkelijk gevestigd in Fort Worth, Texas, maar opende al snel andere fabrieken in verschillende delen van de Verenigde Staten. Na de Tweede Wereldoorlog begon het bedrijf ook te leveren aan het Amerikaanse leger.
De Dickies jassen zijn enorm populair. De populariteit van denim veranderde in de jaren vijftig en zestig, waardoor Dickies zich ging concentreren op het maken van spijkerbroeken. In de jaren zeventig introduceerde het bedrijf nieuwe kledinglijnen en breidde het uit naar internationale markten.
In de jaren negentig veranderde het bedrijf zijn naam in Dickies en begon het zich meer te richten op streetwear en skateboarden. Tegenwoordig is Dickies een populair merk onder jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar stoere vrijetijdskleding.

Jassen

Wil je een Dickies jas kopen? Dickies produceert een breed scala aan heren- en dames jassen. Het merk biedt jassen voor verschillende seizoenen en omstandigheden, waaronder werkjassen, regenjassen en gewatteerde jassen.
Een populaire Dickies model is de Eisenhower jas, dat oorspronkelijk is ontworpen voor het Amerikaanse leger. Deze jas is gemaakt van duurzaam katoen en is ontworpen om lang mee te gaan en is zowel functioneel als stijlvol.
Een andere populaire Dickies stijl is het Torrance jas, dat een moderne draai geeft aan de klassieke trenchcoat. Deze jas is gemaakt van lichtgewicht materiaal in opvallende kleuren en heeft het iconische Dickies logo op de borst.
Al met al is Dickies een betrouwbaar en tijdloos merk voor iedereen die op zoek is naar stoere, functionele kleding.

Merk

Kleur

Materiaal