Desigual jassen

Toont alle 6 resultaten

Desigual jas kopen?

Wil je een Desigual jas kopen? Het merk Desigual is een Spaans merk opgericht in 1984 door de Zwitser Thomas Meyer. Het bedrijf staat bekend om zijn kleurrijke en gedurfde ontwerpen die zich onderscheiden van meer traditionele modeontwerpen. Desigual begon in de jaren negentig met de verkoop van kleding en accessoires in Spanje en is sindsdien uitgegroeid tot een internationaal modehuis met winkels in meer dan 100 landen.

Merk

Ben je op zoek naar een kleurrijke en unieke jas? Dan zijn de jassen van Desigual waarschijnlijk iets voor jou. Desigual staat bekend om zijn unieke en kleurrijke ontwerpen. Het merk laat zich inspireren door de mediterrane levensstijl en verwerkt verschillende culturen en invloeden in haar ontwerpen. Het bedrijf gaat prat op zijn individualiteit en diversiteit en ontwerpt daarom verschillende collecties voor verschillende doelgroepen, waaronder mannen, vrouwen en kinderen.

Geschiedenis

Wil je een Desigual jas kopen? Dan wil je vast ook iets weten over de geschiedenis van dit merk. Desigual werd in 1984 opgericht door Thomas Meyer, een Zwitser die verliefd werd op de levendige en kleurrijke cultuur van Ibiza. Meyer begon kleding te verkopen vanuit kraampjes op de hippiemarkten van het eiland en ontwikkelde al snel een gepassioneerde klantenkring. In 1986 opende hij zijn eerste winkel in Barcelona en begon het bedrijf uit te breiden. Begonnen in de jaren 90 met de verkoop van kleding en accessoires in Spanje, is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal modehuis met winkels in meer dan 100 landen.

Jassen

Desigual biedt een uitgebreid assortiment heren- en dames jassen, waaronder leren jassen, spijkerjacks, trenchcoats en parka’s. Elke jas heeft een uniek en gedurfd ontwerp dat de kenmerkende stijl van het merk aanvult. Desigual jassen hebben vaak opvallende patronen en kleurencombinaties die ze onderscheiden van meer traditionele jassen. Bovendien zijn veel van de jassen gemaakt van hoogwaardige materialen voor comfort en duurzaamheid.

De jassen

Desigual biedt een uitgebreid assortiment jassen met unieke en gedurfde ontwerpen die de kenmerkende stijl van het merk aanvullen. Of je nu op zoek bent naar leren jassen, spijkerjassen, trenchcoats of parka’s, Desigual heeft altijd wel iets voor jou. De jassen hebben vaak opvallende patronen en kleurencombinaties die zich onderscheiden van meer traditionele bovenkleding en comfort en duurzaamheid bieden.

Merk

Kleur

Materiaal