Corneliani jassen

Resultaat 1–36 van de 138 resultaten wordt getoond

Corneliani  jas kopen?

Wil je een Corneliani jas kopen? Corneliani is een Italiaans luxemerk dat gespecialiseerd is in mannenkleding.  Waaronder dus ook jassen. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit, vakmanschap en aandacht voor detail. Hieronder volgt meer informatie over het merk en de geschiedenis ervan.

Het merk

Corneliani werd opgericht in 1930 in Mantua, Italië, door de broers Carlalberto en Claudio Corneliani. Het merk begon als een kleermakerij en maakte al snel naam in de Italiaanse mode-industrie vanwege de hoge kwaliteit van de kledingstukken. In de jaren 60 breidde Corneliani zijn productaanbod uit en begon het ook mannenjassen te maken.

Corneliani is altijd trouw gebleven aan zijn kernwaarden van kwaliteit, vakmanschap en aandacht voor detail. Het merk gebruikt alleen de beste materialen en de meest geavanceerde productietechnieken om kledingstukken te maken die niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan.

Geschiedenis

In de jaren 70 en 80 breidde Corneliani zijn productaanbod verder uit en begon het ook exportmarkten te betreden. Deze landen waren de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Japan. Het merk werd al snel een wereldwijd bekend merk en een symbool van Italiaanse luxe.

In de jaren 90 werd Corneliani een volledig geïntegreerd bedrijf. Dit betekent dat het alle aspecten van het productieproces in eigen beheer heeft, van het ontwerpen van de stoffen tot het maken van de kledingstukken. Dit stelde het merk in staat om nog meer controle te hebben over de kwaliteit van zijn producten en om te blijven innoveren.

Vandaag de dag is Corneliani nog steeds een van de belangrijkste spelers in de Italiaanse mode-industrie en blijft het zijn productaanbod uitbreiden. Naast jassen maakt het merk ook pakken, shirts, truien en accessoires, allemaal met dezelfde aandacht voor detail en vakmanschap waar het merk om bekend staat.

Jassen

De Corneliani jassen staan bekend om hun tijdloze stijl en hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van de beste materialen, zoals kasjmier en wol, en worden met zorg vervaardigd in Italië. Deze jassen hebben vaak een klassiek ontwerp, maar met moderne details om ze een eigentijdse uitstraling te geven.

Of het nu gaat om een wollen jas of een leren jas, Dit merk Corneliani heeft een breed scala aan jassen om uit te kiezen die perfect zijn voor mannen die op zoek zijn naar een stijlvolle, duurzame en tijdloze jas. Het merk biedt ook verschillende kleuren en maten aan om aan de wensen van elke klant te voldoen.

Merk

Kleur

Materiaal