Champion jassen

Toont alle 18 resultaten

Champion jas kopen?

Wil je een jas van Champion kopen? Champion is een Amerikaans sportmerk opgericht in 1919 in Rochester, New York. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige sportkleding, waaronder jassen voor diverse sporten. Champion heeft een rijke geschiedenis met verschillende mijlpalen die in de loop der jaren zijn bereikt.

Merk

Ben je op zoek naar een Champion jas? Dan wil je vast wat meer weten over het merk. Champion begon in de jaren dertig als een kleine fabrikant van truien en T-shirts voor hogescholen en sportteams. In de jaren 50 werd Champion de officiële kledingleverancier van de NBA en leverde het merk kleding aan verschillende teams van de NBA. Daarna in de jaren ’80 werd het merk vooral populair in de hiphopcultuur en werd het gedragen door artiesten als Run-DMC.

In de jaren negentig verlegde Champion zijn focus van sportkleding naar vrijetijdskleding en begon het merk zich te concentreren op de detailhandel. Het merk vierde in 2019 vierde Champion zijn 100ste verjaardag en het merk blijft een belangrijke speler in de sportkledingindustrie. Wil je dus een Champion jas kopen? Dan weet je dat je dit koopt bij een merk dat al meer dan honderd jaar bestaat en een mooie geschiedenis heeft. 

Geschiedenis

Het verhaal van Champion begint in 1919 toen het bedrijf werd opgericht als de Knickerbocker Knitting Company. 1934 veranderde het bedrijf zijn naam in Champion Knitting Mills en begon het met de productie van sweatshirts en T-shirts. Vervolgens in de jaren 1950 breidde Champion zijn productlijn uit met sportkleding en werd de officiële outfitter van de NBA.

In de jaren zestig introduceerde Champion het eerste sweatshirt met capuchon, een stijl die nog steeds populair is. In de jaren 80 werd Champion door verschillende hiphopartiesten gedragen, waardoor het merk veel bekendheid kreeg. In de jaren negentig verlegde Champion zijn focus van sportkleding naar vrijetijdskleding en begon het merk zich te concentreren op de detailhandel.

Jassen

Champion biedt een breed scala aan jassen voor verschillende sporten, waaronder hardlopen, golf en basketbal. Het merk heeft ook casual jassen. De Champion jassen staan ​​bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid en zijn gemaakt van technische materialen die ontworpen zijn om verschillende weersomstandigheden te kunnen weerstaan.

Champion jassen zijn verkrijgbaar in heren– en damesstijlen in verschillende modellen, zoals bomberjacks, parka’s en trenchcoats. Het merk heeft ook jassen voor verschillende seizoenen, zoals winterjassen en lichte jassen voor het voor- en najaar.

Simpel gezegd, Champion is een naam met een lange geschiedenis in de sportkledingindustrie. Het merk Champion biedt een breed scala aan jassen voor verschillende sporten en vrije tijd en staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Merk

Kleur

Materiaal