camel active jassen

Toont alle 9 resultaten

Camel Active jas kopen?

Wil je een Camel Active jas kopen? Camel Active is een Duits lifestyle merk opgericht in 1978 door de familie Rink. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige outdoor- en vrijetijdskleding.

Geschiedenis

Camel Active begon in de jaren 70 als een kleine kledinglijn geïnspireerd door de Afrikaanse woestijn, waarbij de nadruk lag op functionaliteit en duurzaamheid. Het merk ontleent zijn naam aan de Camel Trophy, een jaarlijkse avonturenrace georganiseerd door het Britse leger en gehouden in woestijngebieden over de hele wereld.

Het merk is snel gegroeid en heeft zijn assortiment uitgebreid met een breed assortiment heren- en dameskleding en accessoires, waaronder jassen, broeken, overhemden, schoenen en tassen.

Jassen

Camel Active staat bekend om hun jassen van hoge kwaliteit die zijn gebouwd om de elementen te weerstaan. Deze jassen zijn meestal gemaakt van water- en winddichte materialen en hebben handige zakken en ritsen. Ze zijn er in verschillende stijlen, waaronder parka’s, gewatteerde jassen en leren jassen voor outdoor- en stadskleding. Wil je dus een jas voor een betaalbare prijs van hoge kwaliteit? Dan is een Camel Active jas iets voor jou. 

Merk

Kleur

Materiaal