Butcher of Blue jassen

Toont alle 5 resultaten

Butcher of Blue jas kopen?

Wil je een Butcher of Blue jas kopen? Butcher of Blue is een Nederlands kledingmerk dat bekend staat om zijn kwalitatieve kledingstukken met een tijdloze uitstraling. Het merk is opgericht in 2015 door de Nederlandse ontwerper Ralph Blijlevens en is geïnspireerd op zijn liefde voor denim en vintage.

Het merk

Butcher of Blue is een merk dat staat voor kwaliteit en vakmanschap. Het merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen en werkt samen met de beste producenten en ambachtslieden om ervoor te zorgen dat hun kledingstukken duurzaam en tijdloos zijn. Het merk heeft een breed assortiment aan kledingstukken, waaronder jassen, truien, shirts en jeans.

Geschiedenis

Butcher of Blue is opgericht in 2018 door Ralph Blijlevens, die al jaren in de mode-industrie werkte en zijn eigen merk wilde starten. Het idee voor Butcher of Blue ontstond uit zijn liefde voor denim en vintage, en hij wilde een merk creëren dat deze liefde zou weerspiegelen. Het merk begon als een kleinschalig project, maar groeide al snel uit tot een succesvolle onderneming.

Jassen

De jassen van Butcher of Blue staan bekend om hun duurzaamheid en tijdloze uitstraling. Het merk maakt gebruik van hoogwaardige materialen en werkt samen met de beste producenten om ervoor te zorgen dat de jassen van hoge kwaliteit zijn. Het assortiment aan jassen varieert van stoere denim jacks tot warme parka’s. De Butcher of Blue jassen hebben vaak een tijdloos ontwerp en zijn geschikt voor verschillende gelegenheden.

Merk

Kleur

Materiaal