Bugatti jassen

Toont alle 6 resultaten

Bugatti jas kopen?

Wil je een Bugatti jas kopen? Bugatti is een Duits modehuis opgericht in 1947 door Friedrich Wilhelm Brinkmann. Wat begon als een bedrijf in luxe leren jassen, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een modehuis dat ook kleding, accessoires, schoenen en geuren produceert. Lees hieronder meer over het merk Bugatti, de geschiedenis en jassen.

Het merk

Bugatti staat bekend om zijn vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Met een duidelijke visie op mode streeft het merk naar het produceren van tijdloze, elegante kleding die perfect past bij de moderne man en vrouw. Bugatti neemt duurzaamheid zeer serieus en gebruikt hoogwaardige materialen zoals leer, wol en kasjmier om duurzame kleding te produceren. Het merk heeft ook een sterke online aanwezigheid en is actief op sociale media.

Geschiedenis

Bugatti werd in 1947 opgericht door Friedrich Wilhelm Brinkmann. Het bedrijf begon als producent van luxe leren jassen en is sindsdien uitgebreid met andere kleding. In de jaren zestig werd Bugatti een van de grootste producenten van leren jassen in Europa. In de jaren zeventig verlegde het bedrijf zijn focus naar herenkleding en begon het kledingstukken van wol en kasjmier te produceren. Bugatti opende in de jaren 80 zijn eerste winkel in Düsseldorf en sindsdien heeft het bedrijf zijn aanwezigheid in Europa en daarbuiten uitgebreid.

Jassen

Bugatti staat bekend om hun stijlvolle, maar functionele jassen. Het bedrijf produceert een breed scala aan jassen, waaronder bontjassen, wollen jassen, parka’s, trenchcoats en meer. De jassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen met veel aandacht voor detail. Bugatti legt veel nadruk op functionaliteit en bevat handige details op zijn jassen, zoals binnenzakken en afneembare capuchons. Het merk biedt ook jassen aan in verschillende maten en kleuren, zodat er altijd iets is voor elke stijl en smaak.

Merk

Kleur

Materiaal