Boss jassen

Resultaat 1–36 van de 38 resultaten wordt getoond

Boss jas kopen?

Wil je een Boss jas kopen? Boss is een Duits modehuis opgericht in 1924 door Hugo Ferdinand Boss. Het begon als een klein kleermakersbedrijf, maar is uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk met een breed scala aan producten, waaronder jassen.

Het merk

Boss staat bekend om zijn formele kleding en stijlvolle ontwerpen. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap en wordt beschouwd als een van de toonaangevende namen in de mode-industrie. Het label heeft verschillende submerken gericht op vrijetijdskleding, waaronder Boss Orange en Boss Green.

Geschiedenis

Het bedrijf werd in 1924 opgericht als een klein kleermakersbedrijf in Metzingen, Duitsland. In de jaren dertig trad Boss toe tot de nazi-partij en produceerde uniformen voor het leger. Na de Tweede Wereldoorlog maakte het bedrijf moeilijke tijden door vanwege de banden met het naziregime, maar wist zich te herstellen door zich te concentreren op herenkleding.

In de jaren 70 en 80 breidde het bedrijf zich verder uit en begon met het produceren van dameskleding. Tegenwoordig heeft Boss wereldwijd meer dan 1.000 winkels en is het een van de grootste namen in de mode.

Jassen

De jassen van Boss staan ​​bekend om hun strakke en elegante ontwerpen en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. De collectie omvat verschillende stijlen, van klassieke trenchcoats tot sportieve trenchcoats. Deze jassen zijn ontworpen voor mannen en vrouwen en zijn geschikt voor zowel formele als informele gelegenheden.

Merk

Kleur

Materiaal