Blue Industry jassen

Toont alle 12 resultaten

Blue Industry jas kopen?

Wil je een Blue Industry jas kopen? Blue Industry is een Nederlands merk opgericht in 2007 dat gespecialiseerd is in herenkleding, waaronder ook Blue Industry jassen. Het merk staat bekend om zijn moderne en strakke designs waarbij kwaliteit en comfort voorop staan.

Geschiedenis

Blue Industry is in 2007 opgericht door het Nederlandse duo Rogier van Kleef en Maurice de Bont. Het idee achter het merk is om eigentijdse herenkleding te creëren voor werk en vrije tijd. Het merk richt zich op mode, comfort en hoogwaardige kleding.

Het merk

Het merk Blue Industry is gebaseerd op de waarden vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid. Het merk gebruikt alleen de beste materialen en stoffen om de hoge kwaliteit van de kledingstukken te waarborgen. Blue Industry wil laten zien dat goede kleding niet duur hoeft te zijn en streeft er daarom naar kwalitatief hoogwaardige kleding te leveren tegen een betaalbare prijs.

Jassen

Blue Industry heeft een ruime keuze aan jassen waaronder winter-, zomer- en tussenjassen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, deze jassen zijn ontworpen voor elke gelegenheid. Enkele voorbeelden van Blue Industry jassen zijn parka’s, bomberjacks, leren jacks en trenchcoats. Allemaal gemaakt met de beste materialen en stoffen om ervoor te zorgen dat ze duurzaam en comfortabel zijn om te dragen.

Merk

Kleur

Materiaal