Blauer jassen

Resultaat 1–36 van de 62 resultaten wordt getoond

Blauer jas kopen?

Wil je een Blauer jas kopen? Blauer is een Italiaans kledingmerk opgericht in 1936 door de gebroeders Blauer. Het merk richtte zich aanvankelijk op het produceren van hoogwaardige regenkleding voor politie en brandweer. Later breidde Blauer zich uit naar andere gebieden, gespecialiseerd in kleding voor buitenactiviteiten.

Het merk Blauer

Blauer staat bekend om hun hoogwaardige kleding met een compromisloze aandacht voor detail, functie en stijl. Het merk heeft een sterke band met de Amerikaanse cultuur, met Amerikaanse politie- en militaire uniformen als inspiratiebron voor de ontwerpen. Blauer neemt duurzaamheid en verantwoordelijkheid zeer serieus en zet zich in voor de bescherming van het milieu door het gebruik van duurzame materialen en productieprocessen. Doordat het merk erg gericht is op de kwaliteit van de jassen en op de duurzaamheid van de jassen gaan de jassen over het algemeen erg lang mee. Hierdoor vinden veel mensen een Blauer jas een goede aankoop.

Geschiedenis

Blauer werd in 1936 in Boston, MA opgericht als een klein familiebedrijf dat regenjassen produceerde voor de lokale politie en brandweer. Het bedrijf is gestaag gegroeid en uitgebreid naar andere delen van de Verenigde Staten. In de jaren 70 lanceerde Blauer zijn eerste kledinglijn gericht op de algemene consument en groeide uit tot een belangrijke speler op de bovenkledingmarkt. In 2001 werd het merk overgenomen door de Italiaanse FGF Industry Group, die ook eigenaar is van andere bekende merken zoals CP Company en Stone Island.

Jassen

Blauer staat bekend om zijn jassen die functionaliteit combineren met een goede stijl. De collectie van Blauer omvat parka’s, jassen en bomberjacks van hoogwaardige materialen zoals technische stoffen, dons en wol. Veel jassen hebben kenmerkende details zoals het Blauer-logo op de mouwen en borstzak. De Blauer jas is over het algemeen unisex en biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast heeft Blauer ook verschillende jassen in de uitverkoop en sommige stijlen zijn afgeprijsd tot wel 50%. Wij van Jasdirect hebben een overzicht gemaakt van meerdere aanbieders. Zo kun je gemakkelijk de beste prijs vinden. 

Merk

Kleur

Materiaal