Belstaff jassen

Toont alle 11 resultaten

Belstaff jas kopen?

Wil je een Belstaff jas kopen? Belstaff is een Brits kledingmerk opgericht in 1924. Het begon als een bedrijf dat premium waterdichte kleding voor motorrijders produceerde. Later breidde het bedrijf zich uit naar andere outdoor- en sportkleding en werd het een iconisch merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid.

Het merk

Belstaff is een merk dat bekend staat om hun duurzame, hoogwaardige kleding voor buitenactiviteiten. Het merk is ontstaan ​​in de autosport, maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed assortiment heren- en dameskleding. Belstaff jassen zijn erg populair vanwege hun strakke ontwerpen en duurzame materialen.

Geschiedenis

Belstaff werd in 1924 opgericht in Staffordshire, Engeland door Eli Belovitch en zijn schoonzoon Harry Grosberg. Het bedrijf begon kleding voor motorrijders te produceren en kreeg al snel een reputatie voor duurzame, waterdichte kleding. In de jaren 30 werd Belstaff de officiële leverancier van de motorfietsvloot van het Britse leger. Tijdens de Tweede Wereldoorlog produceerde het bedrijf kleding voor de Britse strijdkrachten, waaronder het iconische Trialmaster jack.

Tijdens de jaren ’50 en ’60 werden motorfietsen populairder en Belstaff werd populair bij hen. Het bedrijf ontwikkelde nieuwe ontwerpen, waaronder het iconische Roadmaster jack, dat nog steeds in productie is. In de jaren zeventig en tachtig verschoof de focus van Belstaff van motorsport naar andere buitenactiviteiten zoals zeilen en paardrijden. In de jaren 90 werd het merk overgenomen door het Italiaanse modehuis Malenotti en ontwikkelde het zich verder tot een lifestyle merk.

Jassen

Ben je op zoek naar een Belstaff jas? Dan ben je bij Jasdirect op het juiste adres. Belstaff staat bekend om hun iconische jassen waaronder de Trialmaster, Roadmaster en Panther. Deze jassen zijn gemaakt van duurzame materialen zoals gewaxt katoen en leer en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Naast deze iconische stijlen maakt Belstaff ook andere jassen zoals parka’s, bombers en leren jacks. Het merk is voortdurend bezig met het vernieuwen en uitbreiden van haar collecties met nieuwe ontwerpen en materialen, maar altijd met de focus op kwaliteit en duurzaamheid.

Merk

Kleur

Materiaal