Bellerose jassen

Toont alle 16 resultaten

Bellerose jas kopen?

Wil je een Bellerose jas kopen? Bellerose is een Belgisch kledingmerk opgericht in 1989. Opgericht door Patrick Ven Heurick en zijn vrouw, had het label oorspronkelijk als doel vintage kleding te verkopen. Een paar jaar later begonnen ze met het ontwerpen van hun eigen kledinglijn, geïnspireerd op Amerikaanse en Japanse stukken en sportkleding uit de jaren 30 tot 60.

Het merk Bellerose 

Bellerose heeft tijdloze stijlen gebaseerd op traditionele kleding gecombineerd met moderne elementen. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige materialen, vakmanschap en oog voor detail. Ze produceren heren- en dameskleding, waaronder jassen, truien, broeken en accessoires. Het merk is wereldwijd sterk vertegenwoordigd en heeft winkels in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Japan.

Jassen

Bellerose biedt een uitgebreid assortiment heren- en dames jassen. Deze jassen zijn vaak geïnspireerd op klassieke stijlen en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals wol, katoen en leer. Enkele populaire stijlen zijn parka’s, bomberjacks en trenchcoats. Bellerose is gespecialiseerd in tijdloze ontwerpen voor alle seizoenen.

Merk

Kleur

Materiaal