Arcteryx jassen

Toont alle 2 resultaten

Arcteryx jas kopen?

Ben je op zoek naar een kwalitatieve jas? Dan kun je overwegen om een Arcteryx jas te kopen. Het kledingmerk Arcteryx is een Canadees merk dat gespecialiseerd is in outdoorkleding van hoge kwaliteit die lang meegaat. Het bedrijf werd in 1989 opgericht in Vancouver, Canada en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest innovatieve en technologisch geavanceerde namen in de outdoor-industrie.

Geschiedenis van Archaeopteryx

Het merk Arcteryx begon als een outdoorkleding bedrijf dat vooral gericht was op klimmen en is sindsdien uitgegroeid tot een merk dat zich richt op alle outdoorkleding. Arcteryx staat erom bekend Gore-Tex en andere materialen te gebruiken om de beste waterdichte en ademende kleding te kunnen maken.

Pasvorm en materialen

De Arcteryx jassen hebben een goede pasvorm en is ontworpen om je comfortabel en beschermd te houden tijdens je buitenactiviteiten. Het merk verkoopt voornamelijk outdoor jassen. Het merk gebruikt anatomische patronen en articulaties om ervoor te zorgen dat hun jassen perfect passen bij de bewegingen van het lichaam.

Arcteryx gebruikt ook materialen van de hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat hun jassen lang meegaan en functioneel zijn en blijven. Gore-Tex en andere ademende en waterdichte materialen worden gebruikt om optimale bescherming tegen de elementen te bieden.

Soortgelijke merken als Arcteryx

Er zijn een paar merken die Arcteryx kunnen evenaren als het gaat om outdoorkleding van hoge kwaliteit. Patagonia en The North Face zijn twee van de meest opvallende concurrenten van Arcteryx. Beide merken gebruiken vergelijkbare materialen en techonologien zoals Gore-Tex als Arcteryx om functionele en duurzame kledingstukken te maken.

Een andere concurrent van Arcteryx is het Zwitserse merk Mammut, gespecialiseerd in bergkleding. Mammut gebruikt ook de vergelijkbare technologie en materialen zoals Arcteryx om kleding te maken die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

Merk

Kleur

Materiaal