Amiri jassen

Toont alle 14 resultaten

Amiri jas kopen?

Wil je een Amiri jas kopen? Amiri is een Amerikaans modemerk opgericht in 2013 door Mike Amiri. Het merk staat bekend om zijn rockstijl en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Het merk

Amiri staat bekend om zijn eigentijdse ontwerpen, waarin West Coast-stijl en rock-‘n-roll-invloeden zijn verwerkt. Het merk is snel uitgegroeid tot een populair en luxueus modehuis waar beroemdheden en modeliefhebbers naar op zoek zijn. Het merk heeft ook samengewerkt met andere grote namen zoals Nike en Travis Scott.

Geschiedenis

De oprichter van het label, Mike Amiri, begon zijn carrière als ontwerper voor grote namen als Ed Hardy en Diesel. In 2013 besloot hij zijn eigen merk te creëren en zijn eigen modevisie te creëren. Zijn eerste product, handgemaakte jeans, was meteen een hit. Het merk breidde snel uit en ontwikkelde een volledige lijn kleding en accessoires.

Jassen

Amiri biedt een breed scala aan jassen voor heren en dames, die de kenmerkende rock-‘n-roll-stijl van het label weerspiegelen. Van leren jacks tot spijkerjacks, het merk biedt jassen van hoge kwaliteit met opvallende details als studs, ritsen en patches. Begeerd door beroemdheden, worden Amiri’s jassen regelmatig getoond op rode loper evenementen en modebladen.

Merk

Kleur

Materiaal