Acne Studios jassen

Toont alle 19 resultaten

Acne Studios jas kopen?

Wil je een Acne Studios jas kopen? Acne Studios is een Zweeds modehuis opgericht in 1996 in Stockholm, Zweden. Het merk staat bekend om zijn minimalistische ontwerpen en hoogwaardige materialen. Naast kleding ontwerpt het merk ook schoenen, accessoires en jassen.

Geschiedenis

Acne Studios werd in 1996 opgericht door Jonny Johansson en drie andere creatievelingen. Het begon als een klein denimmerk, maar groeide al snel uit tot een bekend modehuis. Het merk staat internationaal bekend om zijn minimalistische ontwerpen en focus op kwaliteit en vakmanschap.

Het merk

Acne Studios staat bekend om hun minimalistische en tijdloze ontwerpen. Het merk gebruikt hoogwaardige materialen en besteedt veel aandacht aan afwerkingen en details. Jassen van Acne Studios zijn geliefd door hun tijdloze design en hoge kwaliteit. Het merk gebruikt verschillende materialen waaronder wol, leer en denim.

De jassen

Jassen van Acne Studios zijn strak, eenvoudig en van hoge kwaliteit. Het merk biedt verschillende soorten bovenkleding waaronder wollen jassen, leren jassen en parka’s. Deze ontwerpen zijn tijdloos en kunnen in verschillende seizoenen gedragen worden. Vanwege de hoge kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal zijn de jassen van Acne Studios gemaakt om lang mee te gaan.

Merk

Kleur

Materiaal